Download de EnToen Nu app

Download de EnToen Nu app!

De Canon van Nederland is als didactisch concept ontwikkeld door de commissie Ontwikkeling Nederlandse Canon (2005-2007). De Canon bestaat uit vijftig slim gekozen historische vensters die voor elke Nederlander, autochtoon of allochtoon, de vanzelfsprekende bagage kan worden die hem of haar een leven lang van dienst is. De Canon van Nederland staat in de kerndoelen van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

In 2006 werd de eerste versie van de Canon gepresenteerd, en ondergebracht bij stichting entoen.nu. In 2020 is de Canon van Nederland herijkt door de commissie Kennedy. Sindsdien is de Canon te vinden op canonvannederland.nl.

Deze app is in 2013 ontwikkeld door Bright Side of Life, Breukelen, in samenwerking met stichting entoen.nu. De app wordt regelmatig bijgewerkt. De nieuwste versie is in 2021 uitgebracht en bevat ondersteuning voor de hernieuwde Canon.

Download de EnToen Nu app!

iOS Store Google Play Store

EnToen en het VPP

De EnToen Nu app is nu ook verkrijgbaar via het VPP voor Onderwijs van Apple.

Dit betekent dat scholen 50% korting krijgen bij een afname vanaf 20 downloads. Verder kunnen IT-beheerders door middel van de MDM-oplossingen (Mobile Device Management) binnen een onderwijsomgeving op een beveiligde manier aanmelden, instellingen configureren en bijwerken, beperkingen instellen en apps installeren. Ook kan met behulp van MDM probleemloos de toegang van gebruikers tot de diensten van de onderwijsinstelling en een correcte configuratie van de apparaten worden geregeld.

Het is ook makkelijk om alle leerlingen bij de les te houden! Met de één app-modus, een uitbreiding van Begeleide toegang in iOS, kunnen leerkrachten een iOS-apparaat tijdelijk beperken tot één enkele app. Dit zorgt ervoor dat leerlingen bij de les blijven en dat ze ook ingezet kunnen worden voor toetsen.


Deze app is in 2013 ontwikkeld door Bright Side of Life – Breukelen,
in samenwerking met stichting entoen.nu.

Volg ons op jouw manier!

Geschiedenis van vandaag

 

Vraag informatie aan

Wil jij ook meer weten over de EnToen app? Of heb je misschien een goede tip voor ons. Stuur ons dan snel een mailtje!