Veelgestelde vragen

Bekijk de EnToen Nu instructie video

Deze video geeft je een goed beeld van de mogelijkheden van de app, zoals het overzicht van de 50 vensters, de detailpagina met toegang tot afbeeldingen en filmpjes. Ook worden de links naar interessante websites, de Vensterplaten en natuurlijk het opdrachtenwiel belicht.

Werkt de EnToen app ook op mijn smartphone?

De Entoen app is gemaakt voor het gebruik met een tablet. De reden hiervoor is dat de app erg grafisch is ingesteld en dus niet optimaal kan werken op een smartphone vanwege het kleine scherm.

Waarom zie ik alleen de tijdlijn in de EnToen app?

Omdat je met de app veel plaatjes en filmpjes kunt bekijken is het niet mogelijk om alles op je tablet te installeren. Om de plaatjes en filmpjes toch te kunnen bekijken heb je een internetverbinding nodig.

Bij gebruik van 3G zie ik geen filmpjes?

Omdat de kosten van een 3G verbinding hoog kunnen zijn en de app beschikt over vele filmpjes hebben we het tonen van filmpjes via een 3G verbinding standaard uitgezet. Mocht je hier toch gebruik van willen maken, dan kun je dit aanpassen via de voorkeuren van de EnToen app in het Instellingen menu van Apple.

Het geluid bij de beeldfragmenten werkt niet.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom het geluid op de iPad niet werkt zoals je zou verwachten. In dit YouTube filmpje wordt (in het Engels, maar de beelden zijn duidelijk) uitgelegd wat je kunt doen als je problemen ondervindt met het geluid.

Hoe verplaats ik de EnToen app na installatie op mijn Android-tablet naar een SD-kaart?

Zorg dat de SD-kaart beschikbaar is en voldoende ruimte (25mb) vrij heeft. Ga via Instellingen, Apps beheren naar de EnToen app. Kies bij de opties van de app voor: ‘Verplaatsen naar SD-kaart’.

Ik heb v1.1.0 geïnstalleerd, maar kan de vensterplaten niet vinden.

Als er een vensterplaat beschikbaar is voor een tijdsperiode (er komen er steeds meer bij), dan kun je die vinden op de detailpagina van het desbetreffende onderwerp. In de rechterkolom in het Beeldmateriaal venster is dan het eerste plaatje gemarkeerd met een i. Tap op dit plaatje en de vensterplaat verschijnt op je scherm.

Waar kan ik de Leeftijdscategorie vinden en instellen?

Leeftijdscategorieën zijn beschikbaar vanaf v1.1.0. Je kunt de gewenste leeftijdscategorie kiezen in het Instellingen scherm van je tablet. De content in de app past zich aan als gevolg van welke leeftijdscategorie er is gekozen. Hoe en welke content veranderd kun je niet beïnvloeden. In de app zelf is er geen verwijzing opgenomen welke leeftijdscategorie op dat moment actief is.

Volg ons op jouw manier!

Geschiedenis van vandaag

 

Vraag informatie aan

Wil jij ook meer weten over de EnToen app? Of heb je misschien een goede tip voor ons. Stuur ons dan snel een mailtje!